Με την πάροδο των ετών, έχουμε δει vintage χρωματιστά σχέδια fan-favourite σχέδια υποδημάτων του σήμερα, κυρίως το Nike Dunk καθώς και μια επιλογή λίγα από την Jordan Brand . Μαζί με τη θρυλική ενδυμασία όπως το “απαγορευμένο” καθώς και το “UNC” είναι το “θρυμματισμένο backboard”. Δημοφιλές για το μείγμα μαύρου, πορτοκαλί, καθώς και λευκό που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Air Jordan 1 το καλοκαίρι του 1985, ο συνδυασμός τριών τόνων θα αγκαλιάσει την πέμπτη υπογραφή μπάσκετ του Michael Jordan για πρώτη φορά σήμερα. Εδώ είναι η επίσημη ματιά σας στο Air Jordan 5 “Shattered Backboard”

Με μια ματιά, οι οπαδοί της Ιορδανίας θα παρατηρήσουν αμέσως ότι τα τμήματα του τριμήνου καθώς και τα περιλαίμια πάνω από το κεφάλι έρχονται στρωματοποιημένα με τα κατάλληλα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα-που καλύπτονται κάπως μακριά από την αρχική εγκατάσταση.

Εικόνα μέσω της Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Το Premium Leather Foundation βλέπει στη συνέχεια μια απόχρωση “πανί”, εξαπλώνεται πάνω από την περιοχή των ποδιών όλη τη μέθοδο στην περιοχή της φτέρνας. Οι εξαιρετικές αποχρώσεις κάνουν τη μέθοδο τους σε άλλους τομείς, με πορτοκαλί που σηματοδοτεί το λογότυπο jumpman στη γλώσσα καθώς και τμήματα της μεσαίας σόλας αέρα, καθώς και μαύρο που καλύπτει τα κορυφαία eyestays, την εσωτερική επένδυση, το επιπλέον κέντημα πτέρνα, καθώς και τα μέρη του μοναδικού εργαλείου – τόσο της μεσαίας σόλας όσο και της εξωτερικής σόλας. Το εξαιρετικά αναμενόμενο σύνολο ολοκληρώνεται με τις συμβατικές δαντέλες του AJ5, καθώς και το στυλ των δοντιών των καρχαρία προς τα πλευρικά δάχτυλα που τραβούν κίνητρα από τους αγωνιζόμενους αεριωθούμενους αγώνες του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Το Nike Air Jordan 5 “Orange Blaze” κατέχει αναμφισβήτητα την κατάσταση του Grail για τους μακροχρόνιους συλλέκτες πάνινων παπουτσιών, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο, αν δεν θέλετε να χάσετε τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της Nike. Σε παρόμοιες ειδήσεις, ο Nigel Sylvester έχει υπογράψει επισήμως την Jordan Brand.

Εικόνα μέσω της Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα