Μετά την επίσημη απελευθέρωση του Dunk Low τους, τώρα ρίχνουμε μια ματιά σε μια τρίτη ένωση La X Nike Cortez Colourway που αναμένεται να πέσει σύντομα. Μια συνεργασία που βρίσκεται στο ραντάρ μας, επειδή το τέλος του περασμένου έτους, αυτό μπορεί να είναι το πιο φοβερό ζευγάρι του τρίτου – και εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Παράξενα μοναδικό, ο Chris Gibbs αναλαμβάνει το διάσημο Cortez είναι διαφορετικό από τίποτα που έχουμε δει πριν. Εργάζοντας πάνω από μια βάση βαλλιστικών πλέγματος που είναι ζωγραφισμένη σε ροζ και κίτρινους τόνους sherbet, ανοιχτά γκρι πάνελ τυλίγονται γύρω από το υπόλοιπο άνω με φωτεινές μπλε αποχρώσεις προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση στο παπούτσι.

Ένα SWOOSH Nike πυροβολεί τα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ και το κλασικό τακούνι Cortez επικαλύπτεται από ένα άλλο σήμα που είναι ανάγλυφο με το λογότυπο frontman της υπογραφής της μάρκας του Λος Άντζελες. Η φημισμένη κίτρινη ετικέτα της Ula είναι ραμμένη στο σύστημα κορδονιών και αν κοιτάξετε προσεκτικά το DeUbré, θα διαπιστώσετε ότι είναι χαραγμένο με το “Cortez ’72”, το οποίο επιστρέφει στο έτος που η θρυλική σιλουέτα έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο του.

Εικόνα μέσω του γνωστού_Kicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του γνωστού_Kicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, η εσωτερική σόλα είναι κατασκευασμένη από το φελλό και η μεσαία σόλα φαίνεται να κατασκευάζεται από το καουτσούκ Nike Grind, όπως αυτό που θα βρείτε στη σειρά Hippie. Ενώ δεν είναι γνωστά πολλά άλλα σχετικά με αυτό το collab, προβλέπουμε ότι η βιωσιμότητα θα διαδραματίσει τεράστιο ρόλο σε αυτή τη συγκεκριμένη εταιρική σχέση.

Αναμένεται να φτάσει κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι παράλληλα με το “μαύρο” και το “Khaki”, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ένωση του Λος Άντζελες x Nike Cortez “Gray” καθώς αναπτύσσεται. Ενημερώστε μας ποια χρωματιστή αισθάνεστε περισσότερο και σε σχετικές ειδήσεις, το Sacai X Nike Cortez έχει αποκαλυφθεί επίσημα!

Εικόνα μέσω του γνωστού_Kicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του γνωστού_Kicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα