φαίνεται ότι η Adidas βρίσκεται σε μια αποστολή αυτή την επόμενη σεζόν για να προσφέρει μερικά από τα πιο φρέσκα πακέτα ποδοσφαίρου γύρω. Μετά την απελευθέρωση της εμπνευσμένης Manchester United Kit της δεκαετίας του ’90, η γερμανική μάρκα μόλις κυκλοφόρησε τη νεότερη προσθήκη τους με κανένα άλλο από την Ιταλία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό το κιτ βασίζεται στη δημιουργική περιοχή της Malasaña για έμπνευση και ζευγάρια αφηρημένος σχεδιασμός με γνωστά μοτίβα Ρεάλ Μαδρίτης. Μια εκτύπωση με στυλ γκράφιτι κοσμεί το εξωτερικό του ενδύματος και λέγεται ότι έχει εμπνευστεί από την ελευθερία και τη δημιουργικότητα που προέρχεται από την περιοχή. Η εκτύπωση εμφανίζεται στην κορυφή της υπογραφής των ομάδων “Victory Blue” Colourway και τονίζεται από τους τόνους του “Lucky Orange” στους ώμους και γύρω από το λαιμό.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Σε όλο το στήθος, βλέπουμε γνωστές προσθήκες λογότυπων από τους Emirates με το λογότυπο “Fly Better”, καθώς και το μοτίβο Logo 3-Stripe της Adidas. Για να συμπληρώσει αυτά τα σχέδια, το συνεχώς παρόν λογότυπο της Ρεάλ Μαδρίτης κάθεται με υπερηφάνεια στα αριστερά του στήθους. Η Adidas χρησιμοποίησε επίσης το ύφασμα έτοιμο από θερμότητα που απορροφά την υγρασία για να βεβαιωθείτε ότι είστε δροσεροί και ξηροί σε όλη τη φθορά.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το πουκάμισο είναι επί του παρόντος διαθέσιμο στο κατάστημα της Adidas και προβλέπουμε ότι αυτά θα πωλούν γρήγορα, ώστε να μπείτε ενώ μπορείτε! Σε άλλες ειδήσεις, η Venezia FC φέρνει το στυλ πίσω στο ποδόσφαιρο με αυτά τα κιτ σπιτιών και μακριά.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα