Συμμετείχαν με την εξαιρετικά πολυπόθητη συνεργασία NMD R1 του 2017, η BAPE και η Adidas έχουν συνδέσει και πάλι για άλλη μια φορά, ωστόσο, δύο ζευγάρια Ultra Boosts, καθώς και να κυκλοφορήσουν πολύ νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν προηγουμένως!

Πρώτα διαρρεύσει νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, το Bape X Adidas Ultra Boost θα προσφέρεται σε φιλικό προς το περιβάλλον καθώς και σε μαύρες 1ες Camo Colourways. Το Primeknit Uppers λειτουργεί και στους δύο εκπαιδευτές, καθώς και σε ένα ματ μαύρο φλιτζάνι, κλουβί, καθώς και μεσαία σόλα πλήρους μήκους, χορεύει και τα δύο σχέδια για επιπλέον άνεση καθώς και ένα ομαλότερο βήμα. Κατασκευάστηκε για να γιορτάσει το Super Bowl, το οποίο πρόκειται να πάρει την τοποθεσία στις 3 Φεβρουαρίου, ένας πατριωτικός επικεφαλής Ape κοσμεί τη σωστή γλώσσα, ολοκληρώνοντας το σχεδιασμό τερματισμού.

Ξεκινώντας στο Adidas UK καθώς και να επιλέξετε τους εμπόριο την 1η Φεβρουαρίου, το Bape X Adidas Ultra Boost θα είναι ένας COP! Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε αυτά στη συλλογή σας, καθώς και να είστε βέβαιος να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή SOLE SPORMINE APP δωρεάν τώρα!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τελευταίο εδώ!