Η Nike παίρνει την ευχαρίστηση σε νέα ύψη στην πιο πρόσφατη έκδοση της Πολεμικής Αεροπορίας 1 για τις γυναίκες.

Ενημέρωση της κλασικά καθαρού AF 1 Silhouette με μια παύλα χιλιετηρίδας ροζ για το 2018, αυτά τα πάνινα παπούτσια θα σημειώσουν κάθε κουτί για ενθουσιώδες γοητευτικών υποδημάτων.

Στη συνταγή για απίστευτα υπέροχα πάνινα παπούτσια, το Cosiness είναι ένα κρίσιμο στοιχείο καθώς και η Nike το έχουν καλύψει απολύτως σε αυτό το σχέδιο, προσθέτοντας μια κομψή τεχνητή επένδυση γούνας που προετοιμάζεται για να αγκαλιάσει κάθε βήμα.

Διακοσμημένο σε αρκετά λεπτομερή, αυτή η παράδοση της Πολεμικής Αεροπορίας 1 διαθέτει ένα μεγάλο “Arctic Pink” Swoosh, λεπτή επωνυμία στη γλώσσα, καθώς και ταιριαστά μεταξωτά κορδόνια κορδέλας.

Συμπληρώστε με μια άσπρη χοντρή μεσαία σόλα “Air”, η πιο πρόσφατη εισαγωγή της Nike είναι μια θεραπεία με τάση για τα πόδια.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δεχτεί τα χιλιετηρίδια ροζ κυριολεκτικά στοιχεία αυτού του παπουτσιού με την ντουλάπα σας, καθώς και τα ζευγάρια με αρκετά σε ροζ αξεσουάρ καθώς και τραγανή λευκά μπλουζάκια για μια πολύ πιο προσαρμοσμένη εμφάνιση.

Ξεκινώντας σε μεγέθη «κατώτερου» που κυμαίνονται από 3-6, αυτά τα λάκτισμα είναι τα καλύτερα για γυναίκες με μικρότερα πόδια.

Η Πολεμική Αεροπορία 1 στο Sail καθώς και η Arctic Pink έχει ήδη προσφερθεί σε διαφορετικούς λιανοπωλητές, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε γρήγοροι για να τραβήξετε το ζευγάρι σας στο Footasylum πριν πετάξουν από τα ράφια!

Εικόνες ευγενική προσφορά του Titolo καθώς και του Footasylum.

Έχετε κάποια φανταστικά νέα; Στείλτε μας email απευθείας στο newsbox@thesolesupplier.co.uk για τη δυνατότητα σας να εμφανιστεί.